Încă 32 de persoane și-au pierdut viața cu noul coronavirus. Bilanțul urcă la 5339 de morți

0 65

Încă 32 de moldoveni au murit din cauza noului coronavirus.

Astfel, bilanţul deceselor provocate de COVID-19 în Moldova a ajuns la 5339.

Acestea sufereau și de alte boli precum: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, cardiomiopatie, diabet zaharat, boală cerebrovasculară.

Deces 5308: Bărbat de 72 de ani, din r. Sîngerei. Internat la SR Sîngerei. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, angor pectoral.

Deces 5309: Femeie de 80 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SC al MSMPS. Comorbidități: cancer pulmonar.

Deces 5310: Femeie de 52 de ani, din r. Strășeni. Internată la SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, angor pectoral, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 5311:Femeie de 63 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, insuficiență renală.

Deces 5312: Bărbat de 93 de ani, din mun. Chișinău. Deces la domiciliu, refuz de spitalizare. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 5313: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul de Stat. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 5314: Femeie de 88 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SC al MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, cardiopatie.

Deces 5315: Femeie de 63 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: diabet zaharat, boală cerebrovasculară, hipertensiune arterială.

Deces 5316: Bărbat de 61 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 5317: Bărbat de 64 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, angină pectorală, diabet zaharat.

Deces 5318: Bărbat de 73 de ani, din r. Soroca. Internat la SR Soroca. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială, cardiopatie, boală cerebrovasculară.

Deces 5319: Femeie de 73 de ani, din r. Dubăsari. Internată la SR Criuleni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 5320: Femeie de 57 de ani, din r. Criuleni. Internată la SR Criuleni. Comorbidități: insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică, bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială.

Deces 5321: Femeie de 86 de ani, din r. Dubăsari. Internată la SR Criuleni. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 5322: Femeie de 60 de ani, din r. Cahul. Internată la SR Cahul. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 5323: Femeie de 59 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 5324: Femeie de 84 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 5325: Bărbat de 64 de ani, din r. Ciadîr-Lunga. Internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 5326: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, diabet zaharat.

Deces 5327: Bărbat de 62 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, nefropatie.

Deces 5328: Femeie de 63 de ani, din r. Ialoveni. Internat la SC de Boli Infecțioase „Toma Ciorba”. Comorbidități: Diabet zaharat, hipertensiune arterială, pielonefrită cronică.

Deces 5329: Bărbat de 61 de ani, din r. Rîșcani. Internat la SR Rîșcani. Comorbidități: cardiopatie, accident vascular cerebral.

Deces 5330: Femeie de 62 de ani, din r. Ungheni. Internată la SCR. Comorbidități: angor pectoral, fibrilație atrială, diabet zaharat, insuficiență cardiacă.

Deces 5331: Bărbat de 68 de ani, din r. Leova. Internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 5332: Femeie de 69 de ani, din r. Cahul. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, diabet zaharat, obezitate.

Deces 5333: Femeie de 84 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, enecfalopatie, obezitate.

Deces 5334:Bărbat de 64 de ani, din Transnistria. Comorbidități: cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă.

Deces 5335: Femeie de 60 de ani, din Transnistria. Comorbidități: cardiopatie ischemică, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 5336: Femeie de 79 de ani, din Transnistria. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 5337: Bărbat de 72 de ani, din Transnistria. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 5338: Bărbat de 59 de ani, din Transnistria. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 5339 : Cu profund regret, MSMPS exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor, în legătură cu trecerea la cele veșnice a Dlui Liviu Petrov, în vârstă de 60 de ani, care a activat în calitate de director al Centrului Medicilor de Familie din r. Briceni. Acesta a fost internat la SCR „Timofei Moșneaga” pe data de 23 martie curent. Dl Liviu Petrov a dedicat peste 30 de ani sistemului medical, fiind un specialist dedicat profesiei sale. Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Până la ziua de azi, 110 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata