Încă un deputat a părăsit grupul lui Candu și aderă la platforma „Pentru Moldova”

1 128

Deputatul Gheorghe Brașovschi a părăsit partidul „Pro Moldova” și s-a alăturat Platformei Parlamentare „Pentru Moldova”. Într-un mesaj pe Facebook Platforma parlamentară ”Pentru Moldova” salută decizia deputatului și îl felicită.

„Platforma parlamentară ”Pentru Moldova” salută decizia deputatului Gheorghe Brașovschi de a semna convenția pentru aderare la platformă și de a face echipă în Parlament alături de alți 6 deputați neafiliați și membrii fracțiunii Partidului ”ȘOR”. Felicităm pe Gheorghe Brașovschi pentru decizia asumată! Avem mult de lucru ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici!
Este un pas responsabil, dar şi un model cum deputații pot contribui, prin promovarea dialogului constructiv, la realizarea proiectelor importante pentru țară și pentru cetățeni. Considerăm că este momentul oportun să dăm dovadă cu toții de maturitate şi responsabilitate, să uitam pentru moment de divergențele politice şi să demonstrăm ataşamentul față de promisiunile făcute oamenilor care ne-au dat votul!”, se arată în mesajul „Pentru Moldova”.
Amintim că, partidul „Pro Moldova” a fost părăsit anterior de Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Ruxanda Glavan, Grigore Repeșciuc, Corneliu Padnevici, Elena Bacalu.
1 Comentariu
  1. SeVeN spune

    Un traseu “cu adevărat eroic” au aceşti transfugi politici profesionali: de la democraţi la “Pro Moldova”, de la Pro – la “Pentru Moldova” (pare-mi-se că respectivii inşi au deficienţe în cunoaşterea limbii române, ori pro şi pentru înseamnă acelaşi lucru), iar acest “Pentru”, de fapt, e deja partidul penalului fugar Şor… Interesant, care va fi următoarea “staţie” politică – dar intuiesc că va fi, căci, precum vedem, poftele lor de căpătuire cresc întruna, unde vor debarca, iarăşi temporar, până la o nouă ofertă, dar mai generoasă, aceşti eminamente profitori şi oportunişti, până în măduva oaselor – chiar nu înţeleg, de ce mai sunt numiţi “deputaţi”?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata