Incendiu în Capitală. Un bărbat a ars de viu, iar o femeie a fost salvată de pompieri

0 36

Cadavrul parțial carbonizat al unui bărbat a fost depistat de către pompieri în urma localizării unui incendiu izbucnit în seara zilei de 14 ianuarie

într-un apartament de pe șoseaua Muncești. Pompierii au reușit să salveze o femeie de 82 de ani care locuia în același apartament.

O femeie în vârstă de 82 de ani a fost salvată de pompieri în urma unui incendiu izbucnit în seara zilei de 14 ianuarie într-un apartament de pe șoseaua Muncești. Potrivit IGSU apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:07. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri,

care au stabilit că arderea este localizată într-un apartament de la etajul doi a unui bloc de locuit cu cinci nivele.

În procesul intervenției angajații IGSU au evacuat și salvat o femeie în vârstă de 82 de ani, care a fost preluată de serviciul medical ajuns la fața locului.

În urma recunoașterii, pompierii au depistat în apartament cadavrul parțial carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă 59 de ani.

În urma incendiului, focul a afectat bunurile materiale dintr-o odaie. Datorită intervenției echipelor de salvatori, focul nu s-a răspândit la alte locuințe.

Conform primelor investigații incendiul cel mai probabil a izbucnit din cauza imprudenții în timpul fumatului.

Toate circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști. În acest context, IGSU atenționează oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare

în special la utilizarea surselor de aprindere și să evite fumatul în locuințe. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 24 situații de risc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata