Incendiu la Ciocana. Un autobuz a luat foc

0 103

Un incendiu care a izbucnit în după-amiaza de 05 octombrie, în capitală i-a băgat în sperieți pe locuitorii sectorului Ciocana.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu un fum dens și negru, care se vede de la kilometri distanță. Iar asta după ce mai mult gunoi, depozitat la o parcare de pe strada Mihail Sadoveanu a luat foc. Martorii oculari au scris pe internet că focul ar fi cuprins mai întâi niște cauciucuri uzate, după care s-au răspândit și la un autocar vechi, aflat în apropiere. La locul incendiului au intervenit două echipaje de pompieri.

Ofițerul de presă de la IGSU, Liliana Pușcașu a declarat că salvatorii au fost alertați la ora 16.10. Aceștia au constatat că arde un autocar, dar și trei gherete nefuncționale, depozitate pe teritoriul parcării. Din fericire, flăcările au fost stinse în mai puțin de 40 de minute, înainte ca să se răspândească și la alte bunuri sau edificii de pe acel teritoriu.

De asemenea, nimeni nu a  fără ca cineva să aibă de suferit. Toate circumstanțele, dar și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata