August 06, 2020

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Focuri de armă, la Bălți. Un căpitan de la carabinieri a împușcat mortal un tânăr

14 Ianuarie 2020 09:47 292 0

Un tânăr de 23 de ani a fost împușcat mortal de un ofițer din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri. Totul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:15, în localitatea Elizavetovca, din municipiul Bălți.

Contactat telefonic de publika.md, ofițerul de presă al IP Bălți, Eugenia Molceanov a declarat că tragedia s-a întâmplat după ce între cei doi a izbucnit un conflict.

"Poliția a fost alertată în jurul orei 23:26. Sosiți la fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 37 de ani a împușcat dintr-o armă de tip model Baikal pe un tânăr de 23 de ani. Băiatul a decedat până la venirea ambulanței. Vinovatul a fost reținut pentru 72 de ore. Cazul dat va fi gestionat de Procuratură."

Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul General de Carabinieri al MAI, carabinierul nu se afla în timpul orelor de serviciu, iar arma este deținută ilegal.

"La data de 13.01.2020, în jurul orelor 23:30, în satul Elizaveta, mun.Bălţi, a avut loc un incident cu implicarea unui militar, angajat al Direcției regionale ,,Nord” a IGC, care fiind implicat într-un conflict, a efectuat o împușcătură din arma personală, rănind mortal o persoană cu vârsta de 23 ani.

Menționăm că angajatul se afla în afara exercitării atribuțiilor de serviciu, iar arma personală era deținută legal.

Procuratura investighează acest caz, iar Inspectoratul General de Carabinieri a dispus inițierea unei anchete interne."

 

 

sursa: publika.md

© 2019 NewsIN