Mai 30, 2020

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Dinamo Moscova: Rezultate anormale la cinci persoane testate pentru Covid-19. Roman Evgheniev este în faza activă a bolii

20 Mai 2020 06:26 73 0

Clubul Dinamo Moscova a anunţat, marţi, că în urma testelor pentru depistarea coronavirusului făcute jucătorilor şi stafului echipei rezultatele au fost anormale la cinci persoane, iar fundaşul Roman Evgheniev este în faza activă a bolii.

Jucătorul se va conforma cerinţelor autorităţilor în astfel de cazuri, a precizat Dinamo Moscova.

Doi reprezentanţi ai clubului au valorile la limită, astfel că este necesară studierea dinamicii situaţiei lor, prin teste repetate. La alte două persoane s-a descoperit prezenţa anticorpilor în organism, ceea ce înseamnă că au avut coronavirus. Acum cele două persoane au o imunitate stabilă şi nu sunt purtători ai virusului.

Totuşi, cele patru persoane sunt în autoizolare până când vor face teste suplimentare.

Dinamo Moscova a menţionat că antrenorul de portari Dmitri Izotov, care a fost testat pozitiv cu coronavirus anterior, înainte de testarea generală, este în autoizolare. El nu a avut niicun contact cu echipa şi cu oficialii clubului de la începutul lunii aprilie. De asemenea, fundaşul Zaurbek Pliev este în carantină, deşi rezultatul testului a fost negativ în cazul său.

© 2019 NewsIN