Mai 25, 2020

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Izolați de pandemie, rușii și-au mutat orgiile online. Cât costă desfrâul virtual

20 Mai 2020 19:01 208 0

Organizatorii de petreceri sexuale din Rusia s-au adaptat restricțiilor impuse de pandemie și au mutat orgiile online, pe platforma Zoom. Nu lipsesc nici măcar din acest peisaj omniprezentele măști.

Sute de oameni s-au adunat la sfârșitul saptămânii trecute pentru a urmări live un eveniment organizat la Moscova.

Acest lucru a devenit deja normal cu toate regulile stricte de izolare pentru combatarea pandemiei de coronavirus, dar de data aceasta nu a fost vorba despre vreun spectacol precum ”Lacul lebedelor”, scrie The Moscow Times.

Patru femei au legat un bărbat de o saltea acoperită cu plastic, într-o cameră decorată. Nu poartă altceva decât o mască de față neagră, o zgardă din piele, lenjerie de corp și dresuri.

Pe măsură ce muzica techno industrială se intensifică pe fundal, femeile îmbrăcate în lenjerie toarnă ceară topită de lumânare pe pieptul lui, în timp ce bărbatul geme într-un amestec de durere și plăcere.

Una dintre femei lasă apoi lumânarea și freacă ceara topită de pe pieptul lui cu mâinile acoperite cu mănuși din latex negru.

Aceasta este una dintre primele orgii organizate în Rusia prin intermediul Zoom, inițiată de grupul Kinky Russia.

 

Orgii online o dată la două săptămâni

 

În perioadele pre-coronavirus, grupul a organizat petreceri sexuale cu diverse tematici, care au încurajat explorarea sexuală într-un mediu fără prejudecăți, în care primează consimțământul.

Însă, odată cu interzicerea adunărilor în Rusia, din cauza pandemiei, grupul a trecut pe platforma de videoconferință pentru a oferi în continuare comunității sale un mod de a rămâne conectat și de a explora sexualitatea, respectând totodată distanțarea socială.

”Înainte de a începe carantina, aveam programată o petrecere, așa că am decis să o regândim mai degrabă, decât să o anulăm”, a declarat pentru The Moscow Times cofondatorul Kinky Russia, Tanya Dmitriyeva.

„Am organizat o transmisie live a unei repetiții de petrecere pe care am reușit să o organizăm chiar cu o zi înainte de carantină. Participanții au avut un spectacol real de urmărit, în plus, au existat diferite opțiuni de conectare online, chat, flirt etc”, a spus reprezentanta Kinky Russia.

De atunci, grupul organizează orgii Zoom o dată la două săptămâni, sute de oameni prezentând la fiecare eveniment.
Ca și în experiența reală, oaspeții pot vizita mai multe camere, cu diferite persoane și personaje.

Evenimentul de sâmbăta trecută, care a început cu ritualul cu ceara fierbinte, a prezentat și o reprezentație a lui Maxim Kalahari, un artist specializat în tortura japoneză Shibari, precum și un spectacol burlesc al co-creatorului Kinky Russia, Blanche de Moscou.

Alte cadre au arătat prestații de persoane, cupluri sau grupuri care efectuează diferite acte sexuale neobișnuite sau BDSM, dansând pe muzica pusă live de un DJ live sau doar urmărind spectacolele și vorbind cu ceilalți participanți pe chat-ul Zoom.

 

Ce trebuie să poarte participanții 

 

Participanții la petrecere sunt rugați să poarte un costum sexy și extravagant, de obicei lenjerie sau echipament BDSM.

De asemenea, mulți poartă măști, fie inspirate din carnavalul venețian, fie de tipul medical, care a devenit omniprezent în aceste zile.

Majoritatea oaspeților aleg să participe fără videoclipul lor propriu.

Dacă mai mulți invitați sau grupuri decid că doresc să își exploreze dorințele împreună, ei pot cere să folosească una camerele private, tot în cadrul apelului Zoom.

„Îmi place foarte mult aici”, a spus Yekaterina, participantă pentru prima data, care a purtat o mască de dantelă neagră. 

„Sexul și tot ceea ce are legătură cu el sunt o parte integrantă a personalității mele. În sfârșit, am găsit oameni cu gânduri similare”, a completat ea.

„Îmi place experiența online, în special astăzi”, a spus și Kirill, un mai vechi client al Kinky Russia, care purta o mască de carnival ce-i acoperea jumătate din față.

Pentru a participa la o orgie pe Zoom, oaspeții trebuie să-și dea numele, vârsta și o scurtă descriere a motivului pentru care doresc să participe, astfel încât organizatorii să se asigure că petrecerea va fi alcătuită din oameni care au aceeași lungime de undă.

Participarea la o orgine online costă 1.000 de ruble, adică aproximativ 13 dolari.

Încrederea este un alt element cheie la petrecerile de sex online ale grupului. Deși preluarea capturilor de ecran sau a înregistrărilor este strict interzisă, nu există nicio modalitate ca organizatorii să împiedice complet acest lucru.

 

”Cel mai rău lucru pe care l-a făcut carantina este separarea”

 

Utilizarea de platforme video precum Zoom și Skype pentru petrecerile sexuale a câștigat avânt de când pandemia coronavirusului a forțat pentru prima dată milioane de oameni să se auto-izoleze.

Cluburile de sex privat din New York și Londra au fost pionieri în orgii digitale, iar Rusia le-a urmat îndeaproape.

În timp ce Zoom interzice din punct de vedere tehnic afișarea nudității, pornografiei și a materialelor sexuale explicite în politica sa de utilizare, evenimentele online ale Kinky Party au reușit să se desfășoare fără probleme.

Organizatorii Kinky Party spun că orgiile sale Zoom sunt unice prin faptul că nu se referă doar la sex, ci la susținerea comunității sale într-o epocă incertă și le oferă ceva de așteptat cu nerăbdare la sfârșit de săptămână.

„Cel mai rău lucru pe care l-a făcut carantina oamenilor este separarea, disocierea”, a spus Dmitriyeva.

„Este deprimant, mai ales când nu sunteți în stare să vă mențineți rutina normală. Ne pasă de clienții noștri, așa că facem tot ce putem pentru a-i ține ocupați și distrați în aceste perioade grele”, a mai spus ea.

© 2019 NewsIN