Iulie 06, 2020

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Ştefan Gaţcan, după aderarea la Pro Moldova: „Vă rog frumos să nu veniţi cu atacuri în adresa mea, prietenilor, rudelor”

30 Iunie 2020 14:43 63 0

Proaspătul deputat Pro Moldova Ştefan Gaţcan, care şi-a anunţat astăzi ieşirea din PSRM şi aderarea la Pro Moldova,  declară că decizia respectivă este a sa personală,  „nu este influenţată de nimeni” şi este „motivată din punct de vedere a situaţiei din R. Moldova”.

 „Stimez foarte mult colegii din PSRM: Vă rog frumos să nu veniţi cu atacuri în adresa mea,  prietenilor, rudelor, pentru că aceasta nu mă motivează să iau alte decizii”, a declarat Ştefan Gaţcan.

Liderul Pro Moldova declară că, după ce Ştefan Gaţcan s-a alăturat la Pro Moldova, „se încearcă să se depăşească liniile şi limitele roşii”.

„Politica nu presupune intimidare şi ameninţare. Au fost deja câteva incidente. Acum nu o să dau nume, dar acele persoane care şi-au permis astăzi să încalce legea: Nu intimidaţi, nu ameninţaţi, nu treceţi liniile roşii, noi nu vom tolera, vom vorbi foarte deschis. Dacă se mai repetă, vom fi foarte şi foarte vocali. inclusiv în discuţiile şi din societate şi cu toate cele necesare de aplicarea legii. Vom sesiza şi ambasadele, şi organizaţiile internaţionale şi toţi partenerii de dezvoltare”, a declarat Andrian Candu. 

De asemenea, deputatul Pro Moldova Vladimir Cebotari declară că astăzi, pe podul de la Telecentru, unul din colegii din Pro Moldova a fost stopat, „de către persoane identificate deja”, apoi s-au apropiat alte mijloace de transport şi „s-au făcut ameninţări inclusiv cu răfuiala fizică”. În acest sent, Cebotari spune că cei din Pro Moldova vor face o sesizare către organele de drept, în care vor fi şi numele persoanelor, existând înregistrări video şi audio despre cele petrecute.
© 2019 NewsIN