August 15, 2020

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Violată și bătută de doi minori

30 Iulie 2020 16:33 199 0

O femeie de 35 de ani agresată sexual. Unul dintre suspecți este fiul victimei.

Satul Ucrainca din raionul Căușeni este cuprins de spaimă și nedumerire după un incident cutremurător. Acum câteva zile o femeie ar fi fost violată și bătută de doi minori, unul dintre care ar fi chiar fiul victimei, iar celălalt nu este la prima încercare de acest fel.

Locuitorii din sat spun că anterior el ar fi abuzat sexual o fetiță de 10 ani, dar a scăpat nepedepsit. Un grup de consăteni au bătut alarma de frică că băieții ar putea scăpa nepedepsiți.  Aceștia au relatat pe o rețea de socializare coșmarul prin care au trecut în acea zi.

Femeia de 35 de ani este acum internată în spitalul din Căușeni în stare gravă. După ce oamenii din sat au făcut cazul public pe rețelele de socializare părinții unuia dintre băieții acuzați i-ar fi sfidat și amenințat pe cei care nu au rămas indiferenți față de acest caz de coșmar. Una dintre consătencele victimei a răspuns amenințărilor.

Potrivit poliției, pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar bănuiții sunt cercetați în stare de libertate și urmează să se decidă asupra reținerii lor.

 

 

sursa: echipa.md

 

© 2019 NewsIN