Iulie 09, 2020

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Atenție, agenți economici: Fisc inițiază mai multe controale

30 Noiembrie 2019 15:50 250 0

Pe parcursul lunii decembrie 2019, mai mulți agenți economici vor fi verificați de angajații Serviciului Fiscal de Stat.

Controale vor fi efectuate la firmele care prestează servicii de transport auto de pasageri, inclusiv în trafic național în regim de taxi, pe rute urbane/interurbane și în trafic internațional, transmite stiri.md.

Totodată, agenții fiscali vor efectua controale și la agenții economici care prestează servicii de alimentație publică, comerț electronic și la agenții care prestează servicii de operațiuni de schimb valutar.

Scopul acestor acțiuni este sporirea nivelului de informare și conformare a contribuabililor, combaterea fenomenului de neutilizare a echipamentelor de casă și de control la efectuarea decontărilor în numerar și a altor încălcări ale legislației în vigoare.

De asemenea, angajații Fisc va efectua controale fiscale în temeiul petițiilor, sesizărilor, reclamațiilor, informațiilor din mijloacele de informare în masă, etc. la contribuabilii activitatea cărora întrunește riscuri de neconformare fiscală.

© 2019 NewsIN