Inga Grigoriu s-a plâns la Procuratura Generală că Veaceslav Platon ar fi ameninţat-o şi intimidat-o

0 51

Deputatul Platformei DA, Inga Grigoriu, a depus o plângere la Procuratura Generală pe numele lui Veaceslav Platon.

Politiciana, care conduce comisia parlamentară de investigare a dosarului „Laundromat”, a anunțat zilele trecute că ar fi fost amenințată şi intimidată de către controversatul om de afaceri.

Potrivit Ingăi Grigoriu, omul de faceri i-ar fi cerut socoteală pentru publicarea unor documente şi pentru declarațiile precum că ar deţine şi alte dovezi despre implicarea lui Platon în Laundromatul rusesc şi devalizarea sistemului bancar moldovenesc.

În plângere, deputata Platformei DA a mai declarat că ea și familia sa ar fi filați. Aceasta susține că, în apropierea casei sale din orașul Sîngera, s-ar afla o mașină neagră, care i-a trezit suspiciuni.

Veaceslav Platon a respins acuzaţiile aduse de către Grigoriu. El a declarat că ar fi sunat-o nu pentru a o intimida, ci pentru a-i aduce aminte că aceasta i-ar fi promis să îl audieze în cadrul comisiei parlamentare. Omul de afaceri susține că a înregistrat discuția şi a precizat că este gata să o facă publică dacă deputatul va insista să-l acuze de intimidare.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata