Ion Ceban, pleacă în concediu pentru a-l susține pe Igor Dodon în campania electorală

0 47

Primarul Capitalei, Ion Ceban, anunță că și-a luat concediu din cont propriu pentru a se alătura campaniei candidatului Igor Dodon la funcția de președinte. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a lui Ceban.

„Astăzi, împreună cu Igor Dodon, anunț că timp de o săptămână, îmi iau concediu din cont propriu și mă alătur echipei pentru al susține pe candidatul independent, Igor Dodon în campania electorală”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Dragi locuitori ai municipiului Chișinăului! Acum un an, cu susținerea Dvs, dar și a colegilor, am început implementarea mai multor proiecte, ce au ca scop transformarea capitalei noastre. Astăzi, rezultatele muncii noastre le poate vedea fiecare locuitor, fiecare cetățean, și dezvolta alte proiecte în continuare. Am început renovarea străzilor, trotuarelor, trecerilor pietonale subterane, reabilităm parcuri și piețe, achiziționăm troleibuze și autobuze noi în capitală. Dar mai avem mult de muncit. Ceea ce am înțeles în această perioadă de când sunt în funcția de primar: este imposibil să faci lucruri importante și mari de unul singur și doar în echipă și într-o bună colaborare cu toate structurile statului, Guvern, Parlament și nu în ultimul rând Președinție poți reuși în realizarea mai multor obiective pentru cetățeni. În ultima perioadă, tot mai des sunt confuzii în ceea ce privește mă implic sau nu în campania electorală, că aș face acest lucru fiind în funcția de primar sau alte comentarii care nu-și au locul. Sunt corect și de aici pornesc. Astăzi, împreună cu Igor Dodon, anunț că timp de o săptămână, îmi iau concediu din cont propriu și mă alătur echipei pentru al susține pe candidatul independent, Igor Dodon în campania electorală. Am decis să mă implic și să îl susțin pe Igor Dodon – o persoană și un lider, pe care îl știu de 20 de ani, care a știut să consolideze o echipă puternică. Am încredere în Igor Dodon și îl susțin în cadrul alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Împreună putem reuși multe lucruri frumoase pentru viitor!

Опубликовано Iv Ceban Среда, 21 октября 2020 г.

Igor Dodon este unul din cei opt candidați care aspiră la funcția de șef al statului. Dodon candidează independent, dar Partidul Socialiștilor a cărui lider informal este și-a anunțat susținerea pentru acesta.

Alegerile prezidențiale vor avea loc la 1 noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata