Ion Chicu susține că a fost obligat să demisioneze din funcția de premier

1 774

Ion Chicu a mărturisit că a fost obligat să demisioneze din funcția de premier. Declarația a fost făcută în cadrul studioului Primele Știri.

”Circumstanțele m-am obligat”, a afirmat fostul premier Ion Chicu, scrie publika.md.

Întrebat dacă ar fi demisionat din funcția de prim-ministru, dacă ar fi știut că alegerile anticipate vor întârzia, Ion Chicu a răspuns negativ.

În același timp, fostul premier a mărturisit că regretă faptul că a demisionat.

Totodată, Ion Chicu a menționat că Mariana Durleșteanu nu face parte din proiectul său politic.

Amintim că fostul premier Ion Chicu a lansat Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei. Din noua formațiune fac parte și unii foști colegi de-ai săi.

Este vorba despre fostul ministru al Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, fostul ministru al Economiei, Anatol Usatîi precum și alți colegi din diferite instituții ale statului. Printre membrii PDCM se regăsește și primarul municipiului Hâncești, Alexandru Botnari, care până acum făcea parte din echipa Partidului Democrat din Moldova.

Potrivit lui Chicu, peste 1600 de oameni s-au înscris până acum în noul partid, care are deja cinci organizaţii teritoriale.

1 Comentariu
  1. Decebal spune

    Este unul din puținii polticieni care recunoaște greșala comisă. Dar e greși e omenește, spune proverbul. Să sperăm că nu va comite altele. Mai grave…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata