iPhone 12, primul telefon cu tehnologie 5G de la Apple, lansat astăzi

0 439

Dacă eşti fan al gadgeturilor, cu siguranţă ziua lansării noului iPhone este una dintre preferatele tale. Iar această zi a venit. Apple va prezenta 4 noi telefoane în această seară de la ora 20:00.

Oricât a încercat să ascundă informaţiile „scăpate” pe net, Apple nu a reuşit. Astfel, ştim deja că vom vedea patru modele de iPhone 12. Cel mai accesibil va fi o versiune mini, cu ecran de 5.4 inci. Cel mai scump va fi iPhone 12 Pro Max cu un ecran de 6.7 inci, record pentru Apple.

Apple schimbă şi design-ul cu noile telefoane. Acestea vor semăna cu iPad Pro şi marginile sale drepte. Cea mai mare schimbare este dată de tehnologia 5G. Cu noile iPhone-uri vei avea super-viteză pe net. Şi camerele sunt mult mai tari. Modelul Mini va avea doar două pe spate, însă cele două versiuni Pro vin cu 3 camere şi o tehnologie spectaculoasă numită LiDAR. Cu aceasta vei putea scana o cameră cu tot ce conţine, la fel cum poţi face cu ultimul iPad. Cel mai mare semn de întrebare este legat de display.

Patrick Holland, editor cNet: Există zvonuri, deşi poate că nu sunt tocmai credibile, că modelele 12 Pro şi 12 Pro Max de iPhone vor avea display cu rata mare de refresh. Sună puţin a speranţe deşarte, dar să vezi un ecran de 90Hz sau 120Hz pe un iPhone poate fi cu adevărat magic. Când se va întâmpla în sfârşit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata