Iurie Reniță: Nu dați niciun vot pentru kuliokarii și corupții PSRM-PCRM

0 47

Minciuna, manipularea și dezinformarea – arma principală a conservelor rusești din PSRM-ul moscovit al lui Dodon. A declarat deputatul Iurie Reniță în cadrul unei emisiuni televizate.

Potrivit deputatului Reniță, scopul socialiștilor ar fi menținerea Republicii Moldova sub influența Federației Ruse.

,,Nu există nicio deosebire dintre kuliokarul Dodon, junele kominternist Vladik Bătrâncea, politrukul de meserie Bogdat Tirdea sau “inocența socială” a socialiștilor Vladimir Odnostalko. Pe toți îi caracterizează același obiectiv rusesc – menținerea Republicii Moldova în sfera exclusivă de influență a Federației Ruse, cu armata ei de ocupație pe teritoriul nostru, identificarea dușmanilor interni și externi, care nu le permit să-și atingă scopurile.”, a declarat el.

În context, Iurie Reniță susține că ,,toată gașca lor psrm-istă minte și manipulează cetățenii noștri în tradiționalul stil bolșevic/sovietic și rusesc„.

,,Demagogia, propaganda și minciuna corupților psrm-iști trebuie combătută cu vehemență și e imperios necesar de spus întregul adevăr despre ei și scopurile pe care le urmăresc”, a adăugat el.

Astfel, Iurie Reniță indeamnă să nu ,,dați niciun vot pentru kuliokarii și corupții de profesie din „Aliansu’” PSRM/PCRM„.

 

 

sursa: punctul.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata