Jurnalist rus: Nu ştiu cine putea vota pentru Dodon, doar ştiuleţii de la porumb dacă au dreptul la vot. Rusia a pierdut Moldova definitiv

0 344

Jurnalistul rus Alexandr Nevzorov, ex-deputat în Duma de Stat de la Moscova susţine că Federaţia Rusă a pierdut definitiv influenţa asupra Republicii Moldova.

În cadrul unei emisiuni la postul de radio Ecoul Moscovei, Nevzorov a declarat că înfrângerea lui Igor Dodon era logiă, datorită prestaţiei pe care a avut-o în cei patru ani de mandat.

„Dodon era un băiat de minge, el s-a obişnuit că mereu a fost constrâns. Ba era tras de urechi, ba era pus la ungher în Parlament, de el îşi băteau joc, iar el fugea la Moscova. Deoarece era un politician care tremura în faţa Moscovei, eu în general nu înţeleg cine putea să voteze pentru Dodon, doar dacă ştiuleţii de la porumb au dreptul de vot doar ei puteau să-şi dea votul pentru el. fata care a câştigat (nr. Maia Sandu) este un candidat puternic, pro-european convins ceea ce înseamnă că Rusia a pierdut Moldova definitiv”, a spus Alexandr nevzorov.

Anterior acelaşi jurnalist declara că nu a văzut un politician mai slab ca Igor Dodon.

 

sursa:  tvrmoldova.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata