Lilian Carp: Camioanele cu explozibil de pe traseul Chișinău-Bălți aparțin lui Nichiforciuc și Andronachi; Reacția unuia dintre ei

0 361

Astăzi polițiștii au stopat pe traseul Chișinău – Bălți două autocamioane, încărcate cu substanțe explozive. Deputatul Lilian Carp a declarat într-un live pe Facebook că acestea se îndreptau spre cariera de la Micăuți, care ar fi controlată de către deputații Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc: „Duceau o bombă pe roți.” Nichiforciuc a menționat pentru jurnal.md că Lilian Carp este un deputat iresponsabil și mincinos.

Două autocamioane, încărcate cu substanțe explozive au fost oprite pe traseul Chișinău – Bălți, la ieșire din localitatea Măgdăcești, raionul Criuleni și comuna Gornoe din raionul Strășeni, de polițiști. În urma verificărilor, polițiștii au depistat în autovehicule substanțe explozive cu destinație civilă, iar transportul explozibililor nu dispuneau de semnele rutiere obligatorii cu inscripția „ADR” și nu dețineau permisul de transport mărfuri periculoase „ADR”.

Deputatul Lilian Carp într-un live pe pagina sa de Facebook susține că camioanele se îndreptau spre cariera de la Micăuți, unde se efectuează lucrări ilegale. Conform acestuia cariera ar fi controlată de către doi deputați.

„Este vorba despre cariera Micăuți unde se fac lucrări ilegale. Această carieră este controlată de către Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc.

Pe bandiții noștri din RM cazul din Beirut nu i-a învățat nimic, practic ei duceau o bombă pe roți”, susține Lilian Carp.

Solicitat de jurnal.md Eugeniu Nichiforciuc a declarat că Lilian Carp este mincinos și acționează în interesul unor grupuri economice. „Domnul Lilian Carp este un deputat iresponsabil și mincinos și din păcate din ceea ce văd este și foarte slab informat. Eu nu controlez, nu cunosc, nu am tangență cu substanțe explozive din RM ori din oricare altă țară. Dar aceste declarații mincinoase ale domnului Carp mă provoacă să admit că domnul Carp acționează în interesul unor grupuri economice și cu anumite interese private și meschine”, a punctat Nichiforciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata