Londra a anulat evenimentele de Revelion, din cauza pandemiei: „Nu vor fi artificii, nu se va întâmpla nimic”

0 92

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a anulat evenimentele care au loc în mod obișnuit de Anul Nou.

Aceasta a adăugat că „nu vor fi artificii” și „nu se va întâmpla nimic” pe 31 decembrie anul acesta, iar oamenii vor fi nevoiți să-și petreacă Revelionul în casele lor, transmite Daily Mail.

Khan a mai precizat că evenimentele care au loc de obicei în apropiere de London Eye nu vor continua și anul acesta, deoarece ar reprezenta un risc prea mare, în contextul actual al pandemiei de coronavirus.

„Vă pot spune că nu vor fi focuri de artificii în ajunul Anului Nou ca în anii anteriori. Pur și simplu nu ne putem permite să avem un număr mare de oameni. Nu se va întâmpla nimic în oraș”, a mai spus el.

Și Crăciunul ar putea fi „anulat” anul acesta din cauza pandemiei

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, a precizat că speră să nu fie nevoie ca Crăciunul „să se anuleze” din cauza pandemiei de coronavirus.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, a precizat că speră să nu fie nevoie ca Crăciunul „să se anuleze” din cauza pandemiei de coronavirus.

Hancock a precizat că în condițiile actuale, regulile Guvernului sunt „foarte importante” și că „fiecare persoană din țară” trebuie să contribuie pentru a ține sub control epidemia, transmite Daily Star.

El a mai adăugat că speră că noile restricții care au fost impuse nu vor duce la anularea Crăciunului și implicit a festivităților.

Recent, au fost interzise adunările în interior, iar cele al căror număr depășește șase persoane sunt interzise în spațiile publice în Marea Britanie.

Până în prezent, în Marea Britanie au fost confirmate aproape 360.000 de îmbolnăviri cu noul coronavirus și s-au înregistrat peste 40.000 de decese.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata