Lucrătorii nodului feroviar Bălți au fost angați la întreprinderile municipale

0 57

Lucrătorii nodului feroviar Bălți, care așa și nu și-au primit salariile se angajează la întreprinderile municipale din oraș, informează btv.md.

Doi muncitori au obținut un loc de muncă la ÎM.,,Direcția Reparații și Construcții Drumuri”.  Iar Rita Pădureț recent a devenit taxatoare în cadrul Direcției de Troleibuze.

Valentin Stanțier, a dedicat peste 40 de ani întreprinderii de stat ,,Calea Ferată” , dar acum a rămas fără salariu și a fost nevoit să plece.

Când a aflat despre oferta primarului de Bălți despre posibilitatea angajării în întreprinderile municipale, a decis să se adreseze întreprinderii  „DRCD”.

Vladimir Sazonenco activează în calitate de geodezist la Î.M.„DRCD” din Bălți. Potrivit lui Vladimir, nu a mai putut luccra la calea ferată, pentru că nu și-a primit salariul de 5 luni.

Foștii muncitori ai nodului feroviar au spus că, le-a fost dificil să se renunțe la locul de muncă, unde și-au petrecut cea mai mare parte a vieții.

Însă nu supravețui fără un venit stabil.

La inițiativa primarului de Bălți, Renato Usatîi, toți lucrătorii care au activiat la nodul feroviar  din localitate vor beneficia de călătorii gratuite cu transportul public.

De asemenea Usatîi a propus ca muncitorii de la Calea Ferată să fie angajați în ântreprinderile municipale din oraș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata