MAEIE precizează ce acte sunt necesare pentru votarea în Cipru

0 9

Începând cu 9 iulie curent, accesul în spațiile publice de tip închis în Cipru este posibil doar cu prezentarea testului PCR, a testului rapid (rapid test – accesibil cu titlu gratuit în centrele  de testare propuse de către Guvernul Republicii Cipru), confirmării însănătoșirii (test serologic) sau confirmării imunizării, a anunțat astăzi Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Anunțul vine în contextul organizării scrutinului electoral din 11 iulie 2021 în cadrul secției de votare nr. 38/13 din Republica Cipru, localizată la adresa str. Amerikanas nr.11, or. Limassol (în incinta Hotelului „Miramare”).

Ambasada Republicii Moldova în Grecia, acreditată prin cumul în Cipru, îndeamnă cetățenii cu drept de vot să se prezinte la Biroul de votare având un document menționat mai sus, solicitat de către autoritățile cipriote.

În vederea planificării unui proces de votare organizat, testarea poate fi efectuată în incinta Centrului de testare gratuită la adresa: str. Stymfalidon 11, Limassol 4060 (incinta Hotelului „Atlantica Oasis”, sediul anterior al secției de votare din data de 01.11.2020/14.11.2020), care se află la o distanță deș șase minute de actualul Birou al secției de votare 38/13.

 

 

sursa: ipn.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata