Maia Sandu a anunțat noi nume care vor face parte din echipa de consilieri prezidențiali

0 183

Președinta aleasă a Republicii Moldova, Maia Sandu a anunțat încă patru nume ai viitorii săi consilieri la Președinție. Astfel, în listă se regăsesc persoane din Guvernul în fruntea căruia Maia Sandu se afla acum un an. Despre asta, președinta aleasă a anunțat luni, 7 decembrie, în cadrul emisiunii În PROfunzime de la Pro TV Chișinău.

Maia Sandu, președinta aleasă: „Lucrez încă la echipă, pot să dau câteva nume.”

Liliana Nicolaescu – Onofrei – consilier pe educație, Sergiu Tofilat – consilier în politici energetice, Angela Brașoveanu – consilier pe cultură, Elena Druță – consilier pe Diasporă.

Menționăm că, Liliana Nicolaescu – Onofrei a ocupat funcția de Ministră a Educației, Culturii și Cercetării în Guvernul Sandu, Sergiu Tofilat este consilier CMC din 2019 din partea mișcarii social-politică „Forța Nouă” din Moldova.

La sfârșitul lunii noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă, Maia Sandu a anunțat primele trei nume din viitoarea sa echipă de consilieri. Ala Nemerenco va fi consilier pe problemele sociale, Veaceslav Negruța – consilier pe economie, Olesea Stamate – consilier pe justiție. Totodată, Maia Sandu a menționat că nu a discutat pe acest subiect cu Andrei Năstase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata