Maia Sandu: Cerem Guvernului prezentarea, în regim de urgenţă, a unui Plan de acţiuni privind gestionarea pandemiei de COVID-19

0 65

„Guvernul lui Dodon demult nu mai întreprinde nimic pentru a gestiona pandemia. Lucrurile merg din rău în mai rău. Singurul lucru pe care îl face acest guvern este să numere cazurile de noi îmbolnăviri şi cazurile de decese”, a declarat candidatul PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

„Pentru că lucrurile se complică, noi le cerem, în regim de urgenţă, să prezinte Parlamentului un Plan de acţiuni pe următoarele luni, în care să se regăsească informaţii clare şi detaliate despre toate acţiunile, achiziţiile şi paşii ce urmează a fi luaţi. Guvernarea a capitulat, iar oamenii au fost lăsaţi de izbelişte. În multe ţări deja a pornit valul II al pandemiei, iar noi încă nu am ieşit din primul val”, a declarat Sandu.

Cerem Guvernului prezentarea în regim de urgență a unui Plan de acțiuni

Guvernul lui Dodon demult nu mai întreprinde nimic pentru a gestiona pandemia. Lucrurile merg din rău în mai rău. Singurul lucru pe care îl face acest guvern este să numere cazurile de noi îmbolnăviri și cazurile de decese.Pentru că lucrurile se complică, noi le cerem, în regim de urgență, să prezinte Parlamentului un Plan de acțiuni pe următoarele luni, în care să se regăsească informații clare și detaliate despre toate acțiunile, achizițiile și pașii ce urmează a fi luați.

Опубликовано Maia Sandu Среда, 30 сентября 2020 г.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata