Maia Sandu, despre aparițiile lui Veaceslav Platon la TV: Se teme că în viitorul parlament va fi o majoritate de oameni cinstiți

0 41

Se teme că în viitorul parlament va fi o majoritate de oameni cinstiți. Așa comentează președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, aparițiile tot mai frecvente ale lui Veaceslav Platon la diferite emisiuni televizate. În cadrul emisiunii „Secretele puterii” de la JurnalTV, șefa statului a declarat că după 11 iulie, cei care comit ilegalități vor fi puși la respect.

„Platon are un interes personal. El se teme că în viitorul parlament va fi o majoritate de oameni cinstiți pe care nu îi va putea cumpăra. E clar că are un interes personal. El înțelege că vor începe toate reformele, el nu va putea folosi instituțiile statului, nu va putea cumpăra judecătorii. De aici atacuri în adresa mea, a partidului. Eu am zis la început, hoții s-au unit. Acum, se tem că va trebui să răspundă pentru toate abuzurile de până acum. Se teme ca nu cumva acest stat să devină stat cu adevărat, să-și protejeze cetățenii și să pună la respect pe cei care comit ilegalități. Vedem cine îl susține, cine îl promovează. Folosesc televiziunile lor pentru a se promova”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că, ieri, în cadrul unor dezbateri electorale la un post de televiziune, Veaceslav Platon a reprezentat candidatul independent Veaceslav Valiko. Acesta a criticat oamenii care o susțin pe Maia Sandu, din motiv că ei nu aleg cu capul, dar cu inima.

 

sursa: nordnews.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata