Maia Sandu: În timpul lui Voronin, când Igor Dodon „era mare şef în Guvern”, au fost închise mai multe şcoli decât în perioada în care am fost ministru

0 315

Prezentă în platoul emisiunii Punctul pe AZi de la postul TVR MOLDOVA, candidata PAS la alegerile prezidenţiale, Maia Sandu, a declarat că în timpul lui Voronin, când Igor Dodon „era mare şef în Guvern”, au fost închise mai multe şcoli decât în perioada în care a fost ea ministru.

„În această vară au fost reorganizate 19 şcoli. De ce Igor Dodon şi televiziunea lui nu vorbesc despre cele 78 de şcoli care au fost închise în perioada lui? El minte, întotdeauna minte şi încearcă să îi sperie pe oameni”, a spus Maia Sandu.

„Aceste şcoli au fost închise pentru că oamenii au plecat peste hotare din cauza sărăciei şi disperării în care i-au adus politicieni corupţi ca Igor Dodon”, a explicat candidata PAS.

Maia Sandu a mai precizat că, în ultimii patru ani, de când Igor Dodon este preşedinte, peste hotarele Republicii Moldova au plecat definitiv peste 140 000 de tineri şi a menţionat că nu va introduce niciun fel de carantină naţională, dacă va ajunge preşedinte.

„Carantina nu o introduce preşedintele şi nici nu cred că a cere niciodată să se introducă carantina”, a spus Maia Sandu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata