Maia Sandu: Luptăm cu Igor Dodon, nu cu partenerii de centru-dreapta

0 164

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, susţine că în viitoarea campanie electorală nu intenţionează să lupte împotriva partidelor de centru dreapta. Mai mult decât atât, candidata PAS la alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie, afirmă scopul formaţiunii este să lupte împotriva actualului preşedinte, Igor Dodon.

„Noi în această campania luptăm cu Igor Dodon, nu ne batem cu partenerii noştri de centru-dreapta. Eu cred că toată lumea înţelege care este pericolul pentru această ţară şi de ce trebuie să ne unim forţele, de ce trebuie să avem o campanie corectă şi lipsită de atacuri reciproce între candidaţii care luptă împotriva lui Dodon”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la postul de televiziune PRO TV.

Referitor la neînţelegerile din spaţiul public dintre susţinătorii PAS şi susţinătorii Partidului Platforma DA, Maia Sandu a menţionat că formaţiunea pe care o conduce a dat dovadă de o comunicare corectă şi acelaşi lucru îl cere şi de la susţinătorii săi.

„Este o ocazie să-i rog pe susţinătorii PAS să nu mai daţi replicile tăioase. Noi asta facem la PAS, avem o atitudine foarte corectă, asta cerem şi susţinătorilor noştri. Aceasta ceartă face bine doar lui Igor Dodon şi eu sunt absolut sigură că şi PAS, şi susţinătorii PAS, vor ca ţara să scape de Igor Dodon”.

Lidera Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, este candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie. O decizie în acest sens a fost luată de Consiliul Politic Naţional al formaţiunii la mijlocul lunii iulie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata