Maia Sandu mulţumeşte lui Andrei Năstase, Octavian Ţîcu şi Dorin Chirtoacă pentru sprijinul acordat în turul al doilea de scrutin

0 201

Maia Sandu i-a mulțumit lui Andrei Năstase, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă pentru susținerea anunțată în turul II. Sandu a îndemnat autoritățile controlate de Dodon să renunțe la tentativele de fraudare a alegerilor.

„Avem două săptămâni în față pentru a face schimbarea. Pe 15 noiembrie vom și mai mulți și mai uniți. Să venim și mai mulți la vot, să im atenți și să fim vigilenți. Îi mulțumesc domnului Năstase și Platformei DA pentru susținerea anunțată, îi mulțumesc lui Octavian Țîcu pentru susținere, îi mulțumesc lui Dorin Chirtoacă pentru susținere și mesajele de unitate”, a declarat Maia Sandu.

Aceasta a făcut un apel către autorități.

„Renunțați la fraude, nu puneți presiuni pe primari, pe angajații la stat care nu vor să facă jocurile voastre murdare”, a menționat Sandu.

Amintim că Andrei Năstase, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă au anunțat astăzi că o vor susține pe Maia Sandu în turul II al alegerilor.

După procesarea a 100% din procese-verbale, Maia Sandu a obținut 487 635 voturi (36,16%), în timp ce Igor Dodon – 439 866 voturi (32,61%).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata