Maia Sandu, prima reacție la atacurile lui Igor Dodon: Este disperat

0 88

Maia Sandu vine cu o primă reacție la acuzațiile lansate azi de Igor Dodon. Potrivit candidatului la funcția de președinte, Dodon demonstrează că este disperat, motiv pentru care recurge la minciuni.

„Nu comentez aberațiile lui. S-a dovedit că el este autorul tuturor falsurilor pe care le-am văzut tirajate în toți acești ani. El este disperat și, respectiv, recurge la minciuni… El știe că nu poate să câștige aceste alegeri în mod cinstit, pentru că nu a făcut nimic bun pentru țară în acești patru ani. A făcut doar lucruri proaste, multe lucruri proaste. S-a discreditat total prin comportamentul lui laș, când a luat bani de la Plahotniuc, când a intrat în toate schemele de corupție. Nu a îndeplinit absolut nicio promisiune. Acum încearcă să-i sperie pe oameni”, a declarat ea.

Amintim că Igor Dodon a lansat astăzi o serie de acuzații în adresa oponentei sale din turul II al prezidențialelor Maia Sandu. El susține că Maia Sandu a gestionat prost situația social-economică din R.Moldova în perioada când ocupa funcția de prim-ministru, nu a ajutat cu nimic profesorii, medicii, n-a lansat proiecte de dezvoltare a infrastructurii. La fel, el o acuză pe Sandu că ar dori lichidarea Republicii Moldova ca stat, susținând unirea cu România. Potrivit lui, cu „Maia Sandu președinte” în R.Moldova va fi „instabilitate și haos”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata