Marina Tauber, despre desemnarea lui Igor Grosu la funcția de premier: „Vom avea o ședință împreună cu Ilan Șor”

0 120

Marina Tauber, deputata fracțiunii parlamentare „Șor”, a comentat decizia președintei Maia Sandu de l-a înaintat pe Igor Grosu,

președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), la funcția de premier, spunând că se vor consulta în cadrul fracțiunii.

„Vom avea o ședință împreună cu domnul Ilan Șor și ne vom consulta și cu cei din Partidul Socialiștilor din Republica Moldova”, a declarat Marina Tauber,

în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Precizăm că Maia Sandu l-a înaintat pe Igor Grosu după ce s-au încheiat consultările de astăzi, 16 martie cu fracțiunile parlamentare.

Tot astăzi, Mariana Durleșteanu, care a fost înaintată de PSRM la funcția de prim-ministră, a anunțat că se retrage din viața publică.

În context, liderul socialiștilor, Igor Dodon, a declarat că PSRM nu va susține candidatura lui Igor Grosu la funcția de premier.

Totodată și liderul PD, Pavel Filip, a comentat decizia șefei statului, Maia Sandu, spunând că „regretă că doamna președinte nu a discutat cu noi la consultări acest scenariu, pe care era clar că îl avea pregătit din timp”.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata