Mașină din Chișinău, filmată cum e furată cu platforma: Cine e suspectul

0 90

Un bărbat în vârstă de 34 de ani originar dintr-o localitate din raionul Ocnița, a fost reținut pentru 72 de ore pentru comiterea unui furt de automobil.

În dimineața de 03 februarie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, comunicând că i-a fost furat automobilul de marca ,,Renault”,

în timp ce era parcat pe str. Independenții. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, pentru stabilirea circumstanțelor.

Bărbatul a declarat forțelor de ordine că a parcat unitatea de transport iar dimineață nu a mai găsit automobilul. Suma prejudiciului constituie 50 000 lei.

Totodată în cadrul cercetărilor au fost ridicate imaginile video de pe camerele de supraveghere, care au și surprins momentul sustragerii.

Polițiștii imediat au dispus măsuri speciale de investigație pentru depistarea automobilului cât și a făptașului care au comis furtul unității de transport.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse de către polițiști, automobilul a fost depistat pe teritoriul unei baze de dezasamblare a automobilelor din comuna Bubuieci.

În urma măsurilor dispuse de către ofițerii de investigație, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a furat automobilul cu ajutorul unui evacuator și l-a dus la dezasamblare

pentru a obține un profit.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru ,,Furt”, iar conform legislației el riscă amendă în mărime de până la 67.500 de lei

sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata