Mesajul lui Ion Sturza pentru susținătorii Platformei DA: Râde Dodon de voi

0 510

Fostul premier, Ion Sturza, sare în apărarea candidatului PAS la prezidențiale, Maia Sandu. Asta după ce, spune Sturza, atacuri furibunde au venit, în aceste zile, în adresa Maiei Sandu de la susținătorii candidatului Platformei DA la scrutinul prezidențial, Andrei Năstase. Ion Sturza afirmă că autorii atacurilor nu se complică și copiază nestingherit „operele” lui Bogdan Târdea. Mai mult, Sturza le-a sugerat să înceteze, întrucât n-au niciun drept să o critice pe președinta PAS.

„ Văd zilele acestea atacuri furibunde la adresa Maiei Sandu care vin din direcția (unor) susținători ai lui Andrei Năstase. Și nu se complică domnii și doamnele respective (greu de spus care sunt mai înflăcărați), fac copy-paste din „operele” lui Bogdan Târdea.
Dragii mei, înainte de a vorbi despre omul și politicianul Maia Sandu, faceți și voi cel puțin ceea ce a făcut ea în viață – studii cu excelență, carieră profesională decentă, dar și urmați niște valori și principii de bază: nu furați, nu mințiți, nu bârfiți pe teme sexiste… Într-un cuvânt – NU! Iar dacă da, atunci cu ce sunteți voi mai buni ca Dodon&Co?!
P.S. Sunt convins (sper) că Andrei Năstase nu a girat un așa fel de comportament”, a scris Ion Sturza pe pagina sa de facebook.

Contactat de Cotidianul.md, liderul Platfomei DA, Andrei Năstase, nu a răspuns deocamdată la telefon pentru a veni cu o reacție la cele spuse de Ion Sturza.

Anterior, fostul premier i-a recomandat liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, să renunțe la participarea în cadrul alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie. Totodată, Sturza i-a sugerat lui Năstase să o susțină în cursa prezidențială pe lidera PAS, Maia Sandu.

 

 

sursa: cotidianul.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata