Mesajul Maiei Sandu înaintea validării alegerilor prezidențiale: „Mulțumesc că m-ați învățat o lecție importantă…”

0 181

În timp ce Curtea Constituțională s-a întrunit în ședință pentru a examina validarea alegerilor prezidențiale desfășurate la 15 noiembrie, președinta aleasă Maia Sandu a venit cu un mesaj pe o rețea socială în care le mulțumește deja foștilor colegi din PAS, anunțând totodată că a renunțat la funcția de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate și la calitatea de membru de partid, scrie tv8.md.

„Acum 5 ani, pe 23 decembrie 2015, împreună cu câțiva oameni buni, anunțam intenția de a crea un partid politic. Șase luni mai târziu, cu sprijinul a mii de oameni buni, am reușit să înregistrăm Partidul Acțiune și Solidaritate. În acești 5 ani, am construit o echipă mare și puternică. Conform cerințelor legale, ieri am renunțat la funcția de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate și la calitatea de membru de partid. Dragi oameni din PAS, vă mulțumesc! Vă mulțumesc că m-ați învățat o lecție importantă – politica este așa cum o fac oamenii”, a scris Sandu.

În mesajul său, Maia Sandu le urează celor din PAS să facă politică cu demnitate și menționează că în partidul pe care l-a format a întâlnit cei mai frumoși oameni din viața sa.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata