Mesajul premierului Chicu după anunțarea rezultatelor preliminare ale alegerilor

0 167

Premierul Ion Chicu a publicat un mesaj în contextul alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie. Șeful executivului a felicitat-o pe președinta PAS Maia Sandu pentru victorie și și-a exprimat speranța că politicienii vor încheia lupta pentru putere și își vor relua activitatea.

„Republica Moldova și-a ales ieri următorul Președinte. Vreau să aduc felicitări întregului nostru popor pentru promovarea cu succes a acestui examen al democrației și statalității! Sper foarte mult că politicienii vor ieși rapid din tranșeele luptelor pentru putere și vor începe, chiar de astăzi, să muncească pentru consolidarea oamenilor și soluționarea problemelor reale ale moldovenilor”, a scris Ion Chicu pe pagina sa de Facebook.

El a mulțumit tuturor cetățenilor pentru participarea activă la scrutin și a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victorie.

„Am dat cu toții un exemplu de mobilizare pentru Republica Moldova! Mulțumesc CEC și tuturor angajaților statului, care au asigurat buna desfășurare a scrutinului. Aduc felicitări Președintelui ales, Doamnei Maia Sandu, dorindu-i succes și puteri pentru muncă în interesul poporului și țării noastre. Sănătate tuturor!”, a conchis Ion Chicu.

Până în prezent, CEC a procesat 99,86% dintre procesele verbale din interiorul țării și 97,84% dintre cele din străinătate. Potrivit rezultatelor preliminare, Maia Sandu a obținut 57,63% în țară și 92,86% în diaspora.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata