Messi este liber de contract. Barcelona își poate pierde cel mai bun jucător din istorie

File photo dated 03-10-2018 of Barcelona's Lionel Messi.,Image: 429814547, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no
0 31

Pentru prima dată după 20 de ani, Messi nu este jucătorul Barcelonei. Contractul argentinianului a expirat

Ce înseamnă pentru Barcelona faptul că Messi nu mai e sub contract?

Cel mai important aspect este faptul că acum Barcelona nu are voie să comercializeze nimic cu fața sau cu numele lui Messi până când acesta nu semnează un nou contract. Fără tricouri, fără fulare, fără videoclipuri. Ce-i drept, probabil vorbim doar de o chestiune de timp, iar Leo Messi va semna prelungirea contractului. Nu mai e situația de acum un an, când Messi voia să plece din cauza conducerii, care s-a și schimbat între timp, iar transferurile făcute de Joan Laporta ar putea să contribuie și ele la rămânerea lui Messi la Barca, mai ales că a venit unul dintre bunii lui prieteni, Kun Aguero.

Ce pierde Barcelona dacă Messi refuză să semneze?

E simplu, Barcelona pierde cel mai bun jucător din istoria sa. Messi era de 7.478 de zile sub contract cu Barca, pentru care a jucat 778 de meciuri, a marcat 672 de goluri și a câștigat de 4 ori Liga Campionilor și de 10 ori La Liga. De anul trecut, când se zvonea că va pleca de la Barca, au apărut multe opțiuni pentru următoarea echipă a lui Messi Manchester City, PSG, Inter Miami. Cel mai probabil, în acest moment, este ca argentinianul să semneze un nou contract în zilele următoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata