Michelle Obama spune că s-a întâlnit cu Melania Trump din obligație

0 94

După câștigarea alegerilor, un președinte intră în procesul de tranziție, care ar trebui să îi asigure acomodarea la Casa Albă și intrarea în noua funcție. Fosta primă doamnă, Michelle Obama, a sărit în apărarea soților Biden și a atras atenția că procesul de tranziție nu a început, iar cel care se face vinovat de asta este chiar Donald Trump.

Michelle Obama: „Donald Trump a răspândit minciuni rasiste despre soțul meu, iar asta mi-a pus familia în pericol. Nu eram pregătită să iert asta, dar știam că de dragul țării noastre, trebuia să găsesc puterea și maturitatea pentru a trece peste furia mea”.

În timpul campaniei prezidențiale din 2016 a lui Donald Trump un zvon conform căruia Barack Obama nu era născut în Statele Unite, așadar nu era eligibil pentru poziția de președinte. Zvonul a devenit un adevărat curent rasist, care avea sloganul „Arată-ne certificatul de naștere”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Michelle Obama (@michelleobama)

Michelle Obama: „Am întâmpinat-o pe Melania la Casa Albă și i-am vorbit despre experiența mea acolo, răspunzându-i la orice întrebare a avut – de la scrutinul public care este parte din viața unei prime doamne, până la cum este să îți crești copiii în Casa Albă”.

Administrația prezidențială Trump nu a dat undă verde procesului de tranziție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata