Mihai Ghimpu anunță prima mare greșeală a Alianței pentru Unirea Românilor

0 70

Prima mare greșeală a Alianței pentru Unirea Românilor a fost crearea formațiunii, cooptându-i pe cei care au trădat Partidul Liberal. Cel puțin, așa consideră președintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu. Invitat în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8, acesta a adus mai multe critici în adresa AUR, dar și a nepotului său Dorin Chirtoacă, comportamentul căruia l-a catalogat drept copilăresc.

Totodată, Ghimpu s-a arătat sceptic în privința promisiunilor electorale ale Partidului Acțiune și Solidaritate, menționând că așteaptă ca Maia Sandu să-i majoreze pensia. Cât despre acțiunile liderilor, uniți în campanie sub umbrela Alianței pentru Unirea Românilor, Ghimpu a spus că băieții au dat dovadă de lipsă de experiență politică și că ar fi bine să se retragă în spatele celor care activează în domeniu de mai mult timp.

La alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Alianța pentru Unirea Românilor a acumulat 7216 voturi. Un scor mult mai mic, decât toate de până acum înregistrate de către PL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata