Mihai Popșoi anunță că este gată să-și dea demisia din funcție: „Parlamentul acesta nu mă reprezintă”

0 187

Mihai Popșoi, anunță că este gata să-și dea demisia din funcția de deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) în Parlamentul de la Chișinău, pentru că, potrivit lui, Legislativul actual este nereprezentativ, iar partidul din care face parte pledează pentru alegeri parlamentare anticipate. Declarațiile au fost făcute marți, 29 decembrie, de către deputatul Mihai Popșoi în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la Tv8.

Mihai Popșoi, deputat PAS: „Eu sunt gata să-mi dau demisia din funcție chiar mâine. Acest Legislativ este nereprezentativ. În campania electorală, cetățenii ne-au spus clar că vor alegeri parlamentare anticipate. Poziția PAS este clară, noi ne dorim anticipate cât mai rapid. Acest Parlament este nelegitim și nereprezentativ, mie îmi este rușine să mă aflu în acest Parlament. Cea mai rapidă posibilitate de dizolvare a Parlamentului este ca toți deputații să-și dea demisia din funcție. Noi am putea să întrebăm Curtea Constituțională.”

Luni, 28 decembrie, președinta R. Moldova a chemat la discuții toate fracțiunile și grupurile parlamentare, PSRM, PAS, Platforma DA, PDM, PP ȘOR, Pro Moldova, care și-au reiterat poziția față de organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

 

 

sursa: tv8.md

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata