Mişcarea Politică Unirea cere demisia preşedintelui Igor Dodon şi a premierului Ion Chicu

0 52

Mişcarea Politică Unirea cere demisia preşedintelui Igor Dodon şi a premierului Ion Chicu. Cât despre Nicolae Furtună, îl îndemnă să vorbească deschis despre cum stau lucrurile în sistemului de Sănătate în aceste vremuri de pandemie. Liderii blocului Unirea susţin că Furtună a fost supus presiunilor din partea Guvernului şi de aceea au organizat un protest în faţa sediului Agenţiei pentru Sănătate Publică.

Protestatarii au afişat mesaje dure – Nicolae Furtună merită decorat cu medalia meritul cinic, Dodon – Demisia sau Furtună, Dodon şi Chicu sunt adevărata povară.

„Suntem aici pentru a cere demisia în bloc a întregerii guvernări. Acest strigăt care vine din interiorul unui om nu poate să se transforme într-o decolaraţie publică a celui care trebuie să apere poporul de pandemie”, a spus DORIN CHIRTOACĂ, lider PL.

Reprezentaţii Mişcării Unirea condamnă declaraţiile lui Nicolae Furtună însă consideră că tocmai acestă situaţia a fost folosită pentru a îndrepta asupra lui vina care o poartă întreaga echipă de la guvernare.

„Au găsit un ţap ispăşitor înaite de a se înregistra în calitate de candidat lqa funcţia de preşedinte a RM şi iată cel mai potrivit, prin demitere nu prin demisie, este domnul Furtună”, a spus VALERIU MUNTEANU,  liderul Uniunii Salvaţi Basarabia.

„Să-şi conştietizeze greşeală făcută pe nevrute, poate este o greşeală sugerată, omul când greşeşte să-şi asume când vezi că este imposibil să faci ceva cu nişte derbedei, trebuie să tai poala şi să fugi”, a precizat CORINA FUSU, vicepreşedinte PL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata