Momentul emoționant în care doi soți se reunesc cu copilul lor, după 40 de ani. El fusese răpit din casă la vârsta de 2 ani

0 113

Doi soți din China au fost reuniți cu fiul lor, după ce și-au petrecut 40 de ani căutându-l.

Bărbatul de 70 de ani împreună cu soția lui și-au petrecut o mare parte din viață căutându-și fiul, care fusese răpit când avea vârsta de doi ani, în 1982, transmite Daily Mail.

Pe internet au fost făcute publice mai multe imagini în care ei se reunesc cu fiul lor, care în prezent are vârsta de 38 de ani.

Filmulețul surprinde momentul emoționant în care familia se îmbrățișează, izbucnind în lacrimi.


Potrivit autorităților, fiul lor a putut fi găsit prin intermediul ADN-ului și a unei baze de date.

Familia, care trăia în provincia chineză Shaanxi, trăise o viață simplă și fericită, înainte ca fiul lor să fie răpit în luna mai a anului 1982.

În acea zi, tatăl băiatului plecase de acasă pentru a vizita o rudă. Crezând că se va întoarce noaptea, el nu a încuiat ușa casei în timp ce soția lui și cei doi copii se aflau în locuință. Cu toate acestea, bărbatul nu s-a întors acasă, iar femeia și cei mici s-au culcat.

Dimineața următoare, femeia a fost șocată când a văzut că băiatul, atunci în vârstă de doi ani, dispăruse. La scurt timp, au alertat autoritățile și și-au petrecut întreaga noapte, împreună cu alți localnici, căutându-l pe cel mic.

Timp de 40 de ani, fiul lor a fost de negăsit, însă, în cele din urmă, prin intermediul ADN-ului și a unei baze de date, el a fost identificat și s-a reunit cu familia lui.

Traficul de persoane este o problemă serioasă cu care se confruntă China. Potrivit unui studiu, 70.000 de copii sunt răpiți în fiecare an.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata