NEWS ALERT | Luare de ostatici, la Anenii Noi. Forțele de ordine au intervenit la fața locului

0 848

UPDATE // 09:11 // La fața locului a intervenit Pavel Voicu, ministrul MAI, dar și Sergiu Paiu, șeful Inspectoratului General al Poliției. Cei doi oficiali au negociat cu bărbatul care a luat ostatici cei trei copii, iar după discuții, aceștia l-au convins să-i elibereze pe copiii și să se predea. Dânsul ulterior a fost reținut de către forțele speciale, iar copiilor li s-a acordat ajutor medical.

UPDATE // 09:11 // Potrivit surselor Deschide.MD din teritoriu, cu puțin timp în urmă, forțele de ordine au reușit să-i elibereze pe copii, iar tatăl lor, care i-a luat ostatici, a fost încătușat.

UPDATE // 08:55 // Au apărut noi informații despre operțiunea specială de la Anenii Noi. Bărbatul i-ar fi aplicat nașei sale o lovitură de cuțit în regiunea gâtului. Totodată, acesta și-a luat ostatici propriii săi copii de 1 an, 4 ani și respectiv 7 ani. Individul susține că-i va omorî dacă soția sa nu revine acasă. Poliția a fost alertată în jurul orei 06:00.

Știrea inițială

O operațiune specială se derulează în aceste momente într-o localitate din raionul Anenii Noi, unde un bărbat ar fi luat ostatici câteva persoane, printre care și copii. Se presupune că acesta este în stare de ebrietate, dar și că ar fi o persoană rănită.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata