NO COMMENT | Cum reacționează o fetiță care își vede mama după o lună. Mama lucrează în domeniul medical

1 86

O fetiță de șase ani din Turcia și-a revăzut mama după o lună. Mama fetiței lucrează în domeniul medical, la o clinică ce tratează pacienți cu Covid, și a fost la muncă, în toată această perioadă rămânând departe de familie pentru a nu risca o eventuală contaminare.

Clipul cu reacția fetiei – care la început pare că nu-și recunoaște mama cu masca chirurgicală pe față, iar apoi o îmbrățișează și începe să plângă în hohote, mângâindu-i părul – a devenit viral pe rețelele sociale.

Și tatăl copilei lucrează la un azil de bătrâni și a trebuit să stea două săptămâni în carantină înainte de a-și putea revedea familia.

Mama a mărturisit presei că în ultima vreme, fetița nici nu mai voia să vorbească cu ei la telefon. Întreba mereu de ce nu sunt alături de ea și dacă au coronavirus.

1 Comentariu
  1. Solon spune

    Din păcate asta e o realitate tristă. Din propria expperiență, cunosc asemenea situații. Unii copii uită de părință după o lună, două trei. Dacă la început alergau în întimpinare, mai tîrziu, se uitau la tine ca la un vecin sau străin. Așa sse întîmplă și între adulți. Asta esste consencința migrărilor, emigrărilor și iresponsabilitîții familiale..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata