„Nu ne deranjează emoțiile socialiștilor”. Cum Sîrbu comentează faptul că PSRM se disociază de „Pentru Moldova”

0 89

Deputatul Sergiu Sîrbu a venit cu un comentariul la faptul că deși deputații „Pentru Moldova” au votat împreună cu aleșii poporului din Partidul Socialiștilor (PSRM) mai multe proiect de legi, ultimii se disociază de către deputații platformei parlamentare. Sergiu Sîrbu a spus că „nu ne deranjează emoțiile socialiștilor”.

„Pe noi nu ne deranjează emoțiile socialiștilor, pe noi ne deranjează în primul rând să putem cu puținul cât putem să ajutăm oamenii și asta-i important. Dacă am putea să votăm un proiect bun pentru oameni, fie îl votăm cu socialiștii, fie cu alte partide, atunci noi vom vota. În parlament votăm proiecte atât cu dreapta cât și cu stânga, regretăm că nu sunt atât de multe, dar asta va fi atuul nostru”, a declarat Sergiu Sîrbu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”, de la TV8 pe 14 decembrie.

Amintim că la ultima ședință a Parlamentului deputații socialiști și cei din platforma „Pentru Moldova” au votat mai multe proiecte de legi antipopulare. Printre acestea se numără legile cu privire la UTA Găgăuzia, combaterea propagandei rusești, bugetul de stat și politica fiscală și altele.

Din platforma „Pentru Moldova” fac parte deputați care au părăsit grupul „Pro Moldova” și deputații Partidului „Șor”, liderul căruia este Ilan Șor, cel care figurează în dosarul frauda bancară.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata