O femeie a fost dată afară după ce a minţit că este bolnavă. Şeful ei a văzut-o la meciul Angliei de la Euro 2020

0 83

O femeie care a spus la serviciu că este bolnavă, pentru a putea merge la meciul Angliei de la Euro 2020, a fost dată afară, relatează Daily Mail. Şeful ei a văzut-o la televizor în timp ce sărbătorea un gol.

Femeia în vârstă de 37 de ani a câştigat în ultima clipă un bilet la semifinala de pe Wembley dintre Anglia şi Danemarca, câştigată de englezi, 2-1, după reprizele de prelungiri.

Ea a presupus că nu va fi lăsată să plece de la muncă, aşa că a sunat şi a spus că este bolnavă, pentru a prinde în timp util trenul din Leeds pentru Londra.

Femeia a apărut la televizor în momentul în care sărbătorea primul gol al Angliei alături de o prietenă. Ea a fost concediată a doua zi, la şase dimineaţa. Şeful ei a sunat-o şi i-a spus să nu se mai întoarcă la muncă.

„Mi-au spus că m-au văzut la meci şi am fost sinceră, însă nu a contat. Este decizia lor şi consecinţa a ceea ce am făcut. Există un pic de regret, nimeni nu vrea să fie concediat, dar aş fi regratat dacă nu m-aş fi dus. Aş face-o din nou”, a declarat femeia.

Anglia s-a calificat în prima finală a unui turneu final în 55 de ani, după ce a învins Danemarca, scor 2-1. Meciul s-a jucat în faţa a 60.000 de suporteri, pe Wembley. Finala Euro 2020 va avea loc duminică, de la ora 22:00, între Anglia şi Italia, tot pe Wembley.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata