O femeie care a vândut pe eBay bunuri furate timp de 19 ani a fost condamnată la închisoare. Suma uriașă pe care o datorează

0 71

O femeie din statul Texas, SUA, a fost condamnată la 54 de luni într-o închisoare federală, pentru că a furat obiecte în valoarea de un milion de dolari și le-a vândut pe eBay, relatează CNN. Kim Richardson, în vârstă de 63 de ani, a fost de acord să plătească 3.8 milioane de dolari, cât valorează obiectele vândute, a anunțat procurorul american Ryan K. Patrick într-un comunicat de presă.

Femeia, care locuiește în Dallas, a furat obiectele în timpul călătoriilor ei prin America și apoi le-a vândut pe eBay și pe site-uri de vanzări

„Richardson a furat obiecte din numeroase magazine. Ea dezactiva dispozitivele de securitate și ieșea din magazin după ce plasa mărfurile furate într-o plasă mare neagră pe care o avea asupra ei”, se arată în comunicat.

Persoanele care au cumpărat bunurile furate au trimis aproximativ 3.8 milioane de dolari în patru conturi PayPal ce îi aparțin femeii. Kim Richardson a pledat vinovată în decembrie 2019, iar judecătorii au lăsat-o să plece acasă și să se predea în mod voluntar unei închisori, care va fi stabilită „în viitorul apropiat”, se arată în comunicat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata