O învățătoare din SUA a murit la câteva zile după infectarea cu Covid-19. Toți elevii ei, în carantină

0 94

O învățătoare din Carolina de Nord care preda la clasa a III-a a murit la câteva zile după ce a fost confirmată cu Covid-19, iar toți elevii ei sunt în carantină în urma contactului direct.

Julie Davis avea 49 de ani și preda la Școala Elementară Norwood din Stanly County și a murit în urma unor complicații generate de Covid-19, conform CNN.

„Julie a fost un înger pentru familia noastră și pentru toate persoanele cu care a intrat în contact, iar acum sunt recunoscător că și-a primit aripile și poate fi un înger protector pentru noi toți”, a spus Andrew Davis, fratele ei.

Julie Davis a început să aibă simptome în data de 25 septembrie și a intrat imediat în autoizolare. În data de 29 septembrie, părinții elevilor ei au fost anunțați că cei mici trebuie să intre în carantină timp de 14 zile.

Până în prezent, niciun elev nu a dezvoltat simptome și toate testele efectuate au ieșit negative.

Departamentul de Sănătate local a anunțat adminstrația școlii că nu crede că învățătoarea a luat virusul din școală.

Pentru a treia oară în mai puțin de o săptămână, statul Carolina de Nord a raportat peste 2.200 de cazuri noi de Covid-19. Bilanțul de luni este de 2.258 cazuri noi.

De asemenea, Carolina de Nord are bilanțul cel mai ridicat din Statele Unite, conform datelor oferite de Universitatea Johns Hopkins.

Numărul total al infecțiilor din Carolina de Nord a ajuns la 219.754, iar la nivel national, bilanțul a depășit pragul de 7,4 milioane de cazuri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata