(Video) O moldoveancă are de achitat peste 25 000 de lei factura la gaz

3 1.188

O cunoscută bloggeriță din Republica Moldova a promis recent că nu va posta materiale în story pe Instagram, în timpul apropiat, însă ceea ce a descoperit tânăra în cutia poștală a lăsat-o fără suflare și aceasta a hotărât să-și împarte necazul cu abonații săi, scrie sinteza.org.

Mai exact, bloggerița Vika Terescenco ce este urmărită de peste 45 de mii de cetățeni, a postat pe rețeaua de socializare factura primită de la Moldovagaz pentru 2 luni de zile, iar suma indicată în factură pare să bată toate recordurile stabilite de moldovenii revoltați pe actuala conducere pentru sumele enorme primite în ultimele luni.

Este vorba de suma de 25 590, 87 de lei, bani pe care bloggerița va fi nevoită să îi achite pentru a evita deconectarea de la serviciile de livrare a gazului natural.

„Cei asta, măi? 25 de mii pentru 2 luni!”, s-a revoltat tânăra.

Fiind într-o stare de șoc ca urmare a facturii primite, Terescenco a ținut să îndemne cetățenii în materialele postate pe Instagram să iasă la protest, menționând că conducerea țării se face vinovată pentru majorările la gazul natural.

De cealaltă parte, unul abonații tinerei a ținut să o liniștească, menționând că ar exista probabilitatea să se fi produs o eroare încurcându-se datele la contor.

Alt abonat stabilit cu traiul în Italia a rămas uimit de suma colosală primită de bloggeriță și a remarcat că pentru consumul gazului natural pentru 2 luni în țara europeană stabilită, acesta a achitat mai puțin de 500 de euro.

„Îs prețuri nebune la Moldova mai ceva ca europenii”, a menționat internautul.

Reamintim că Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu a comunicat la începutul acestei săptămâni că din data de 11 ianuarie ar exista posibilitate de a fi majorate facturile la gaz pentru consumatorii casnici până la 14,70 lei, iar compensații nu vor mai primi toate categoriile de cetățeni.

sinteza.org

3 Comentarii
  1. Boris spune

    Nu este normal sa publici suma din factura dara a indica consumul. daca consumul e de 2000 metri cubi atunci cat ar trebui sa plaresti?

  2. Zubatîi Mihail spune

    Mai întîi publica citii metri pătrați ai și în cite camere ai тиоплыи пол pe urmă vorbește disteapto

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata