O tânără a pozat în ipostaze intime, crezând că va ajunge model. Cum a aflat că totul este o înșelătorie

0 1.411

Mai multe femei au fost avertizate de polițiști că fotografiile cu ele în ipostaze intime vor ajunge, cel mai probabil, pe site-urile pentru adulți, după ce au fost contactate de fotografi falși.

 

Este și povestea unei tinere din Australia, care a fost contactată pe Instagram de o femeie, ce pretindea a fi reprezentantul unei companii de lenjerie de lux, transmite Daily Star.

Tânăra de 18 ani a fost convinsă de femeie să participe la un casting pe Skype și a urmat instrucțiunile date de aceasta, neștiind că este vorba despre o înșelătorie.

„Mi-au cerut să mă dezbrac pentru a-mi vedea corpul și să defilez în dormitor, goală. M-au întrebat și dacă iubitul meu este în apropiere și dacă poate apărea și el. Am refuzat și le-am spus că voi încheia conversația. Ulterior, mi-au spus să nu-mi fac griji, că m-am descurcat foarte bine și că am fost selectată”, a spus ea.

Tânăra a mai adăugat că a convins și alți prieteni să participe la astfel de castinguri și că se teme că va ajunge pe internet, dar a ales să vorbească despre asta, pentru ca situații de acest fel să nu se mai repete.

Între timp, adevărata reprezentantă a companiei a criticat acțiunile false întreprinse de alte persoane și a confirmat că în agenție nu au loc aceste practici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata