Octavian Țicu, îndemn către tineri: Ieșiți la vot, voi veți face diferența!

0 34

Candidatul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, a venit la vot împreună cu soția sa, fiul Andrei, deputatul Iurie Reniță și mai mulți colegi de partid. Prezidențiabilul a declarat că a votat pentru un viitor alături de România și de aliații nord-atlantici. Octavian Țicu i-a îndemnat pe tineri să iasă masiv la vot pentru că ei pot face diferența. Un apel asemănător l-a avut către oamenii de la sate dar și către cei din diaspora.

„Am votat pentru ceea ce cred dintotdeauna pentru un viitor alături de România și de aliații nord-atlantici, pentru un stat prosper și bazat pe bunăstare. Este ceea în ce am crezut noi dintotdeauna”, a declarat Octavian Țicu.

Țîcu s-a referit și la altercațiile de la secția de votare din Varnița.

„Am văzut că sunt mai multe provocări la secțiile de votare din regiunea Nistrului. Haideți să nu ne lăsăm provocați și să îi dăm lui Igor Dodon motiv să le spună celor de la Kremlin că asta este fața noastră. Trebuie să acționăm cu fermitate, dar să nu ne lăsăm provocați, pentru că ei își dau seamă că pierd regimul. Suntem puternici, capabili să dăm ne mobilizăm și să dăm dovadă de superioritate în această bătălie geopolitică”, a declarat Țicu.

Viorica Țîcu, soția candidatului, a spus ea crede într-o schimbare cantitativă și calitativă, iar într-un viitor apropiat acestea se vor vedea. În opinia sa, de exercitarea dreptului la vot depinde viitorul. „Un președinte generează responsabilitate, un președinte presupune un brand de țară. Și cum va fi ales președintele pentru următorii ani, așa vom genera încredere și pentru partenerii noștri externi”, a notat Viorica Țîcu.

Cetăţenii Republicii Moldova cu drept de vot sunt aşteptaţi astăzi, 1 noiembrie, la urne pentru a alege preşedintele ţării pentru următorul mandat de patru ani. Secţiile de votare sunt deschise de la ora 7.00 până la ora 21.00. Opt candidați luptă pentru fotoliul de președinte.

sursa: deschide.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata