Omor săvârșit cu cruzime. Un bărbat și-a ucis tatăl în bătăi

0 91

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, locuitor a capitalei, a fost reținut pentru violență în familie, soldat cu decesul victimei.

În dimineața zilei de 8 octombrie, angajații poliției, au fost sesizați prin intermediul serviciului unic 112, de către o femeie comunicând că a depistat tatăl fără suflare. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, procurorul de serviciu fiind solicitat și medicul legist. Ulterior în urma examinării cadavrului, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în rezultatul maltratării fizice.

Urmare a investigațiilor întreprinse la fața locului de către forțele de ordine, s-a stabilit că suspectul în vârstă de 40 de ani care este și fiul victimei locuiau împreună, iar în urma consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, în urma căruia individul i-a aplicat mai multe lovituri cu mâinile și picioarele în regiunea capului și pe suprafața corpului.

În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vina, comunicând că în momentul când a agresat victima el era în stare de ebrietate. Individul nu este la prima abatere acesta fiind anterior judecat pentru comiterea infracțiunilor de furt.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru ,,Violență în Familie care a cauzat vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu decesul victimei”. Pentru fapta comisă, conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Riscă până la 15 ani de închisoare pentru violență în familie

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, locuitor a capitalei, a fost reținut de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. chișinău cu suportul Procuraturii mun. Chișinău oficiul Ciocana, pentru violență în familie, soldat cu decesul victimei.http://politiacapitalei.md/2020/10/20/risca-pana-la-15-ani-de-inchisoare-pentru-violenta-in-familie/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Вторник, 20 октября 2020 г.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata