OPINIE: Petroliștii sunt lăsați intenționat să-și facă de cap, pentru a se dovedi că este “mare” nevoie de un guvern

0 53

Unul dintre liderii Partidului Nostru, Eduard Pleșca afirmă că petroliștii sunt lăsați intenționat să majoreze prețurile pentru carburanți

pentru ca lumea să credă că acest lucru se întâmplă din cauza crizei politice, iar în prezența unui guvern cu puteri depline acest lucru nu s-ar fi întâmplat.

Politicianul scrie despre acest lucru într-o postare pe Facebook, în care adaugă că la mijloc ar fi o înțelgere meschină între importatorii de carburanți

și oamenii lui Dodon, care nu au plecat din structuri odată ce acesta și-a luat adio de la Președinție.

“Se vede clar că petroliștii sunt lăsați intenționat să-și facă de cap, pentru ca presa lui Dodon să poată striga în gura mare că problema e în criza politică.

Numai că prețurile pentru carburanți au crescut și atunci când aveam guverne cu puteri depline. De pandemie, nu mai spun – un dezastru la care ne-a adus, iată,

un “guvern”. Păi dacă mergem pe logica ”какой никакой, но guvern”, nu ajungem nicăieri.

Nouă nu ne trebuie orice guvern, cu orice premier, ci unul bun, care poate exista numai după ce vom mătura șaica din parlament” spune Eduard Pleșca.

Totodată, politicianul se întreabă “ce fel de executiv poate învesti o grupare de hoți, trădători, ipocriți și mișei?

Sfatul meu bun: nu forțați nota pentru că o vorbă veche și pe care încă nu a anulat-o nimeni spune: nu săpa groapa altuia, că o să cazi singur în ea!””

 

Amintim că în ultimele două luni, prețurile pentru carburanți au crescut de patru ori. În ultima perioadă se înregistrează și o creștere a caurilor de infectare cu noul coronavirus. Ieri, într-o postare pe Facebook, juristul Stanislav Pavlovschi, mare susținător al liderului Platformei DA, Andrei Năstase, (care optează pentru învestirea unui guvern pe care să-l conducă, după care, declanșarea unor alegeri parlamentare anticipate) a menționat un număr crescut de infectări cu COVID-19, după care a întrebat retoric: “Mai credeți că nu avem nevoie de Guvern?”

Aseară, la emisiunea Politica Nataliei Morari, Ilian Cașu i-a reproșat lui Ion Terguță că Platforma DA ar accepta învestirea unui guvern în frunte cu Andrei Năstase, tocmai cu voturile majorității parlamentare constituită din deputații lui Șor și Dodon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata