PADEL | Alina Garabajiu și Cătălina Molodoi, deținătoare a Cupei Independenței în prima finală la N2

0 252

Federația de Padel din Republica Moldova organizează în perioada 20-26 august 2021 prima ediție a turneului national ”Cupa Independenței la Padel”. Evenimentul face parte din Agenda Sportivă Anuală a FPRM, iar începând cu anul 2022 va deveni competiție internațională.

Denumirea oficială a evenimentului este ”I FPRM Cupa Independenței – Moldova Padel Tour I/C”, fiind încadrat în categoria I/C a Circuitului Național, unde campionii obțin câte 800 de puncte naționale, fiind dedicat Zilei Independenței Republicii Moldova și va fi organizat annual în luna august.

Partenerul turneului în acest an este Asociația Presei Sportive din Moldova (APSM) care a oferit pentru premianți cărți și reviste sportive, din arhiva de aur a presei sportive autohtone, material de o valoare incontestabilă, literatură care nu poate fi găsită în biblioteci și librării.

În prima mare bătălie a competiției au fost față în față doamnele de la Nivelul 2. Alina Garabajiu și Cătălina Molodoi de la CAMI Club Sportiv și-au adjudecat medaliile de campioane după ce s-au impus în fața colegelor de club Tatiana Balan și Nadia Chirica, la capătul unui meci plin de pasiune și emoție, desfășurat pe durata a trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-3.

După acest rezultat, Garabajiu și Molodoi obțin fiecare câte 800 de puncte în Clasamentul Național la categoria Feminin Senioare Nivelul 2, în timp ce Balan și Chirica își trec în cont câte 500 de puncte.

Turneul continuă cu partidele la alte 13 tablouri competiționale, fiind un record în acest fel – 14 tablouri într-un singur eveniment, după ce în luna iulie, la Campionatul Național au fost organizate 13 tablouri de concurs.

Competiția este una importantă și din punct de vedere a clasificării finale la Nivelul PRO Masculin Seniori, care va determina cine sunt liderii lotului national în vederea participării echipei naționale a Republicii Moldova la Campionatul European de padel 2021 care va avea loc la Bilbao între 4 și 10 octombrie.

”NewsIN” este partener media al Federației de Padel din Republica Moldova și al Cupei Independenței 2021.

Vezi aici imagini foto de la competiția doamnelor de Nivelul 2. https://www.facebook.com/media/set?vanity=padel.moldova&set=a.2962566617314385

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata